Adoptă:

 • Buftea
Marley
Vârstă 2,5 ani

Băiețelul ăsta de caramel este curios, energic și are o inimă uriașă, plină de iubire. Familia lui va fi norocoasă tare. Marley abia își așteaptă omul. Nu e de mult în adăpost, însă a auzit că unii căței sunt de ani buni acolo. Speră din inimă să nu mai aibă mult de așteptat.

joi, 4 august, 2022
 • Buftea
Puiuții Almei
Vârstă 2 luni

Bibelouri pentru adopție! Puiuții Almei vor fi de talie mică la maturitate. Sunt cuminței foc și plini de energie. Cine sunt norocoșii care le vor fi prieteni pe viață?

joi, 4 august, 2022
 • Buftea
Alma
Vârstă 2 ani

Alma și-a îngrijit puiuții așa cum a putut. Are aproximativ doi ani, dar viața ei nu a fost deloc ușoară până acum. E un cățel de talie mică, numai bun pentru apartament. Sau pentru curte. Nici nu contează. Ea vrea doar un om al ei.

joi, 4 august, 2022
 • Buftea
Boby
Vârstă 5,5 ani

De-a lungul vieții, Boby a trecut prin multe. I-a fost frig, foame, a tânjit după mângâieri. Știe că nu a fost un cățel norocos, care să aibă o familie, care să fie iubit. Noi vrem ca, măcar în ultimii ani din viață, Boby să cunoască fericirea. Facem o minune pentru el?

joi, 4 august, 2022
 • Buftea
Blanche
Vârstă 2 ani

Cățelușa zâmbitoare te așteaptă în adăpostul din Buftea! De obicei, cățeii din adăposturi sunt timizi sau neîncrezători. Nu și Blanche. Ea și-a păstrat optimismul. Știe sigur că va pleca acasă curând. Las-o să îți lumineze zilele! Adopt-o pe Blanche!

joi, 4 august, 2022
 • Buftea
Șoriceii
Vârstă 3 luni

Au fost găsiți rătăcind pe stradă. Se aveau doar unii pe alții. Prin câte au trecut copiii ăștia? De câte ori le-a fost foame sau teamă? Sunt ai nimănui. Însă noi ne dorim ca asta să se schimbe. Și avem nevoie de ajutorul vostru. Șoriceii, cum le spunem noi, sunt vaccinați, microcipați și deparazitați. Vor fi de talie medie la maturitate. Vii după ei?

joi, 4 august, 2022
 • Brănești
Balu
Vârstă 3,5 ani

Balu e speriat. Strada a fost singura lui casă. Nu înțelege de ce acum stă închis, de ce e înconjurat de zeci de câini. Îi lipsește libertatea. Visează la un om al lui. A văzut cum unii căței norocoși pleacă din adăpost. Când va veni și rândul lui?

joi, 4 august, 2022
 • Brănești
Vita
Vârstă 10 luni

Fetița asta frumoasă a trăit, cel mai probabil, luni de zile pe străzi. Singură, speriată. Un copil al nimănui. Avem șansă să îi arătăm că viața poate fi frumoasă, că oamenii sunt buni. Vita te așteaptă!

joi, 4 august, 2022
 • Buftea
Luna și Bronx
Vârstă 2,5 luni

Luna și Bronx sunt frățiorii lui Terry. Alți copii lăsați la voia întâmplării. Și ei au nevoie de familii. Voi fi de talie medie la maturitate, însă au cele mai mari inimi. În adăpost nu e loc de bucurie. Adoptă! Un câine adoptat e un câine salvat.

joi, 4 august, 2022

Cum adopt:

Dacă ai ajuns în această secțiune înseamnă că ai ales să faci un gest nobil.

Să salvezi o viață.

Ca să adopți un câine dintr-un adăpost trebuie să prezinți următoarele documente:

 • copie de pe buletin;
 • dovada spațiului (copie de pe actul de proprietate, de pe contractul de chirie);
 • dovada venitului (adeverință de venit, extras de cont, fluturaș de salariu, talon de pensie);

Nu uita! Adopția e gratuită!

De unde adopt: