Adoptă:

 • Buftea
Remus
Vârstă 1 an

Remus este un metis de ciobănesc german superb, care, cel mai probabil, a avut ghinionul să aibă o familie iresponsabilă. E încă un pui curios și plin de energie, care nu înțelege ce caută în spatele gratiilor din adăpost. Adoptă și schimbă o viață!

luni, 12 februarie, 2024
 • Buftea
Andi
Vârstă 6 ani

Andi e un cățel trecut de prima tinerețe, însă se bucură ca un pui atunci când primește atenție. Nu știm prin ce a trecut în toți anii trăiți pe străzi, însă merită un cămin și un om bun care să îi fie alături de acum înainte. Vino după Andi, căci iubirea se adoptă!

luni, 12 februarie, 2024
 • Buftea
Alună
Vârstă 3 luni

Imediat ce am luat-o în brațe, a început să zâmbească. E mică și firavă, de aceea am și numit-o Alună. Alună pleacă acasă vaccinată, mircrocipată și vaccinată. Trebuie doar să vii după ea.

luni, 12 februarie, 2024
 • Buftea
Blanca
Vârstă 3 luni

O mână de cățel, plin de energie și iubire, își așteaptă omul în spatele gratiilor. Un copil nevinovat nu se poate bucura de soare, de iarbă, de libertate din cauza iresponsabilității oamenilor. Fii tu cel care o salvează pe Blanca!

luni, 12 februarie, 2024
 • Buftea
Princess
Vârstă 1,5 ani

Pe cât e de mare, pe atât e de blândă și delicată. Plânsul ei ne-a frânt inimile. Nu mănâncă, ci caută mereu cu privirea omul care o va salva din adăpost. Princess are mare nevoie de o familie!

luni, 12 februarie, 2024
 • Buftea
Ursu
Vârstă 3 ani

Ursu e un câine mare și mândru, care nu are ce căuta în spatele gratiilor. Are nevoie de libertate, nu de un padoc îngust și rece. Dacă ai o curte și vrei un prieten pe viață, Ursu te așteaptă în adăpost. Vino după el!

luni, 12 februarie, 2024
 • Buftea
Rex
Vârstă 6 ani

Rex a avut cândva o familie, care l-a vrut până la un moment dat. Acum, însă, a ajuns în adăpost. Zi de zi așteaptă să vină omul lui după el. Cum să îi explicăm noi că nu mai vine? Însă, a doua oară ne dorim ca Rex să ai parte de o familie adevărată, care să știe că un câine este pentru toată viața.

duminică, 14 ianuarie, 2024
 • Brănești
Cleuța
Vârstă 6 ani

Celuța este cel mai mic câine din adăpostul Buftea. E o mână de cățel, prietenoasă cu toată lumea. Îi îngheață lăbuțele pe cimentul rece. Găsim un om cu suflet mare pentru ea?

duminică, 14 ianuarie, 2024
 • Buftea
Raul
Vârstă 1,5 ani

Raul este unul dintre cei mai timizi căței din adăpost. Rareori iese din cușcă. Acolo se simte el în siguranță. Însă are nevoie de mult mai multe...de mângâieri, de iubire, de plimbări. Adoptă-l pe Raul și schimbă două vieți - a lui și a ta!

duminică, 14 ianuarie, 2024

Cum adopt:

Dacă ai ajuns în această secțiune înseamnă că ai ales să faci un gest nobil.

Să salvezi o viață.

Ca să adopți un câine dintr-un adăpost trebuie să prezinți următoarele documente:

 • copie de pe buletin;
 • dovada spațiului (copie de pe actul de proprietate, de pe contractul de chirie);
 • dovada venitului (adeverință de venit, extras de cont, fluturaș de salariu, talon de pensie);

Nu uita! Adopția e gratuită!

De unde adopt: