Adoptă:

 • Buftea
Ioana
Vârstă 3 ani

Ioana e un metis de ogar tânăr și plin de energie. Adoră să alerge, să se joace, să fie plimbată. Este sterilizată, microcipată, vaccinată și deparazitată. Mai are nevoie doar de un om. Adopt-o pe Ioana!

miercuri, 20 septembrie, 2023
 • Buftea
Marinela și Marius
Vârstă 3 ani

Sunt la modă rău bichonii când vine vorba de câini cumpărați. Dar sunt la modă rău și când vine vorba de câini aruncați. Marinela și Marius au ajuns în adăpost. Triști și speriați. Evident, hoinăreau flămânzi și nesterilizați pe străzi. Acum urmează să fie sterilizați. În adăpost, nu e viață. Ajutați-ne să le oferim iubirea unor oameni responsabili!

marți, 19 septembrie, 2023
 • Buftea
Ciprian
Vârstă 2,5 ani

E un labrador în adăpostul Buftea. Extrem de frumos. Labrador, labrador, ce să mai! Energic, curios, cuminte. Noi l-am numit Ciprian. Dar sperăm să-i găsim un om care să-i ofere un nume mai inspirat și o viață cu adevărat frumoasă. Ajutați-ne să-i schimbăm viața!

marți, 19 septembrie, 2023
 • Brănești
Romeo
Vârstă 5 ani

Are nume de cuceritor, însă nu a cucerit inima niciunui om până acum. Așa că tot ce i-a rămas este să aștepte în adăpost. Poate va veni și ziua lui norocoasă. Nu uitați! Cea mai pură iubire se adoptă!

luni, 28 august, 2023
 • Brănești
Amina
Vârstă 2 ani

De doi ani rătăcește pe străzi. De câteva luni stă în spatele gratiilor. Când va veni și rândul ei să plece acasă? Amina vă imploră să o adoptați. Promite să vă iubească o viață!

luni, 28 august, 2023
 • Brănești
Tery
Vârstă 7 ani

Șapte ani pe străzi. Șapte ani fără o familie, fără iubire. Nu credeți că e timpul ca Tery să își găsească drumul spre casă? Voi sunteți șansa lui! Voi puteți face o minune!

luni, 28 august, 2023
 • Brănești
Nera
Vârstă 1,5 ani

Un copil captiv într-un adăpost. Înainte să ajungă aici, nu puține au fost zilele în care i-a fost frig, foame, în care a fost alungată. Nera merită mai mult. Merită o familie, un cămin, protecție, iubire! Haideți să facem o minune!

luni, 28 august, 2023
 • Buftea
Carina
Vârstă 2,5 ani

Vrea să te tragă cu lăbuța la ea în padoc. Orice, numai să te simtă aproape. Carina are mare nevoie de un om al ei și multă iubire de oferit. E de talie mare, exact ca inima ei. Cea mai pură iubire se adoptă. Vino după Carina în adăpost!

joi, 17 august, 2023
 • Buftea
Renata
Vârstă 1,5 ani

E delicată ca o prințesă. Iar când te vede, nu te scapă din ochi. Speră că cineva va veni mai repede și o va scoate din padocul în care stă deja de câteva săptămâni. Renata are cam 14 kg și o inimă plină de iubire. Adopt-o și schimbă-ți viața!

joi, 17 august, 2023

Cum adopt:

Dacă ai ajuns în această secțiune înseamnă că ai ales să faci un gest nobil.

Să salvezi o viață.

Ca să adopți un câine dintr-un adăpost trebuie să prezinți următoarele documente:

 • copie de pe buletin;
 • dovada spațiului (copie de pe actul de proprietate, de pe contractul de chirie);
 • dovada venitului (adeverință de venit, extras de cont, fluturaș de salariu, talon de pensie);

Nu uita! Adopția e gratuită!

De unde adopt: