Adoptă:

 • Buftea
Mona și Lia
Vârstă 2-3 ani

Așa stau de când au fost aduse în adăpost. Nu se dezlipesc una de alta. Doar așa se simt, cât de cât, în siguranță. Mona și Lia sunt de talie medie spre mare și pleacă acasă sterilizate, vaccinate, microcipate și deparazitate.

marți, 8 august, 2023
 • Buftea
Juniorii din Buftea
Vârstă 4 luni

Vreți un cățel pufos și alb? Sau poate unul negru, cu blăniță mai scurtă? Sau unul cafeniu, cu ochi verzi? În adăpostul din Buftea este câte un puiuț pentru fiecare! Ce au în comun toți? O viață întreagă în care să te iubească!

luni, 7 august, 2023
 • Buftea
Cara
Vârstă 2 ani

Este îngrozitor să stea zi și noapte în padocul îngust. O scoatem la plimbare de câte ori mergem în adăpost, însă este insuficient. Sunt peste 200 de câini în adăpost. Astfel, îi oferim atenție cu porția. Iar Cara merită mult mai mult. Merită toată iubirea din lume. Așa cum e și ea gata să ofere. Oferă-i Carei un cămin!

luni, 7 august, 2023
 • Buftea
Răducu’
Vârstă 1 an

Răducu' e încă un copil. E plin de energie și cu chef de joacă. Are o inimă imensă și se lipește de oricine - vizitator, voluntar, nu contează. Adoră oameni. Ni se rupe inima că nu are și el un om al lui. Îl ajutăm pe Răducu' să își găsească o casă?

luni, 7 august, 2023
 • Buftea
Ursu’
Vârstă 4 ani

Așa băiat blând și cuminte rar am văzut. Așteaptă cuminte să își primească porția de mâncare, iar dacă primește bonus și o mângâiere, e cel mai fericit! Sigur există o curte unde Ursu' s-ar potrivit perfect.

luni, 31 iulie, 2023
 • Buftea
Matilda
Vârstă 4 ani

Așa stă toată ziua. Așteaptă de dimineața până seară. Speră în fiecare zi ca seara să nu o mai prindă în adăpost. Unde o fi omul ei? Trebuie să fie pe aici pe undeva. Vino după Matilda! De când te așteaptă!

luni, 31 iulie, 2023
 • Buftea
Ghiță
Vârstă 2 ani

Ghiță nu e cel mai fotogenic cățel, însă zâmbetul lui este special. Până se obișnuiește cu oamenii, e timid, semn că nu a avut parte de prea multă bunătate. Îi căutăm lui Ghiță o căsuță. Știm că un om cu inimă mare are loc în suflet pentru el.

luni, 31 iulie, 2023
 • Buftea
Cora
Vârstă 3 ani

La prima vedere, nu are nimic special. Însă, Cora are o inimă uriașă, pe care vrea să o ofere pentru totdeauna unui om bun. Cora e de talie medie și pleacă acasă sterilizată, microcipată, vaccinată și deparazitată.

luni, 31 iulie, 2023
 • Brănești
Oliver și Mura
Vârstă 3 luni/2 ani

Știm că nu este o fotografie artistică, însă este o fotografie în care am cuprins toată iubirea din lume. Căci asta fac câinii, iubesc sincer și necondiționat. Oliver a ajuns în adăpost alături de mămica lui. Acum e destul de mare ca să plece acasă. Fiecare dintre ei. Găsim printre voi doi oameni cu suflete mari, gata să primească fericirea în casa lor?

luni, 3 iulie, 2023

Cum adopt:

Dacă ai ajuns în această secțiune înseamnă că ai ales să faci un gest nobil.

Să salvezi o viață.

Ca să adopți un câine dintr-un adăpost trebuie să prezinți următoarele documente:

 • copie de pe buletin;
 • dovada spațiului (copie de pe actul de proprietate, de pe contractul de chirie);
 • dovada venitului (adeverință de venit, extras de cont, fluturaș de salariu, talon de pensie);

Nu uita! Adopția e gratuită!

De unde adopt: