Adoptă:

 • Brănești
Marc
Vârstă 7 ani

Marc rătăcea pe străzi. Singur, cu o zgardă ponosită la gât. Semn că, la un moment dat, a avut un om al lui. Însă nu știm cum s-a pierdut de el și ce s-a întâmplat. Acum, când este bătrânel, a rămas singur și a ajuns în adăpost. Marc este trist și abia iese în padoc. Stă liniștit, parcă sperând că cineva va veni după el. Haideți să îi oferim o a doua șansă!

marți, 14 decembrie, 2021
 • Brănești
Zack
Vârstă 7 luni

Băiețelul ăsta curios este tare nerăbdător să descopere lumea. Însă cum să o facă din spatele gratiilor? Cum, când tot ce vede e beton? Zack vrea acasă! Vrea să cunoască oameni, să pășească pe iarbă, să se joace cu alți căței. Îi îndeplinim visul?

marți, 14 decembrie, 2021
 • Brănești
Tiger
Vârstă 2 ani

Un copil privat de libertate și iubire. Tiger vrea acasă, chiar dacă nu știe exact ce presupune asta. Însă noi i-am promis că îi vom arăta. Ne ajutați să îi schimbăm viața?

joi, 25 noiembrie, 2021
 • Brănești
Henry
Vârstă 6 ani

În cei șase ani ai lui, Henry nu a cunoscut iubirea unui om. Doar frânturi, de la trecători. Așa e pe străzi, oamenii vin și pleacă. Iar el a rătăcit ani de zile, fără o direcție anume. Acum, a ajuns captiv în spatele gratiilor. Îi e tare dor de libertate. Îi schimbăm viața împreună?

joi, 25 noiembrie, 2021
 • Brănești
Nera
Vârstă 2 ani

Frig și singurătate. Așa arată zilele Nerei. Micuța speră că nu va mai dura mult și va ajunge acasă. Facem o minune pentru ea?

joi, 25 noiembrie, 2021
 • Brănești
Negruța
Vârstă 4 ani

Tristețe, resemnare, teamă. Exact ce nu ar trebui să cunoască niciun câine. Inimile lor pline de iubire ar trebui să fie răsplătite pe măsură. Negruța are mare nevoie de un om care să îi redea încrederea.

vineri, 19 noiembrie, 2021
 • Brănești
Rusty
Vârstă 3 ani

Rusty a dat naștere puiuților ei în adăpost. Au fost patru. Acum prichindeii au plecat la căsuțele lor. Și Rusty merită o familie. Merită să cunoască grija și iubirea. O ajutăm?

vineri, 19 noiembrie, 2021
 • Buftea
Dobby
Vârstă 2 ani

Privirea lui îți frânge inima. Atâta spaimă, disperare rar am văzut. Dobby așteaptă cuminte în cușcă. Nici el nu știe ce sau pe cine. Și-a pierdut încrederea în oameni. Îl ajutăm să și-o recapete?

joi, 4 noiembrie, 2021
 • Buftea
Tom
Vârstă 3 ani

Iubire. Girjă. O familie. La asta visează Tom seară de seară. I-am promis că visul lui va deveni realitate. Și pentru asta, avem nevoie de un om care să ne ajute. Un om care vrea să fie iubit necondiționat și să schimbe o viață. Ce poate fi mai frumos?

duminică, 24 octombrie, 2021

Cum adopt:

Dacă ai ajuns în această secțiune înseamnă că ai ales să faci un gest nobil.

Să salvezi o viață.

Ca să adopți un câine dintr-un adăpost trebuie să prezinți următoarele documente:

 • copie de pe buletin;
 • dovada spațiului (copie de pe actul de proprietate, de pe contractul de chirie);
 • dovada venitului (adeverință de venit, extras de cont, fluturaș de salariu, talon de pensie);

Nu uita! Adopția e gratuită!

De unde adopt: