Cine suntem

Protecția Animalelor CJ Ilfov

Este un departament în cadrul Consiliului Județean Ilfov.
Cine dorește poate dona în conturile Fundației Ilfov Împreună, cu menținea ,,pentru animale''. Vă mulțumim! Sunteți sprijinul nostru și, mai ales, al animalelor!
RO82BTRLRONCRT0648827301 - lei
RO32BTRLEURCRT0648827301 - euro

Atribuții
Protecția Animalelor CJ Ilfov

ADOPȚIE

Am realizat una dintre cele mai frumoase campanii postdecembriste, așa cum puncta într-un meci unul dintre comentatorii Digisport - Umple golul din viața ta. Fotbaliștii din Liga I intră, înainte de startul meciurilor oficiale, cu câini disponibili pentru adopție în brațe.

PREVENȚIE

Sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună. În același timp, am pus camere de supraveghere în mai multe localități din Ilfov, acolo unde se aruncă frecvent animale.

EDUCAȚIE

Ora de relaxare, ora cu animale - învățăm de la animale mici cum să fim oameni mari: mergem în școli și le vorbim copiilor despre grija și respectul față de animale.

Telefon/Email

0751.235.009
protecțiaanimalelor@cjilfov.ro

Colaboratori

Biroul Protecția Animalelor din cadrul IPJ Ilfov 

Homeless Animal Hospital

Animal Society

Adăpostul Speranța

Pentru animalele plasate în adăpost cu ordin de plasare emis de către IPJ Ilfov, Protecția Animalelor CJ Ilfov are contracte încheiate cu Fundația Adăpostul Speranța și Adăpostul pentru Cai "Steaua Speranței".

Animalele ne predau cea mai de preț lecție: să fim buni. Într-o comunitate civilizată, oamenii nu țin numai cu oamenii, ci cu viața în general. Știu că instituțiile de stat sunt datoare. Cu explicații și soluții. Dar, cel puțin la capitolul animale, problema e comună. A autorităților și a cetățenilor deopotrivă. Așadar, plecăm la luptă împreună. Și vom câștiga, dacă alegem să recunoaștem problema, să ne recunoaștem comportamentul greșit și să-l îndreptăm. De-ar ploua cu câini pe străzi, am face coadă în fața lui Dumnezeu și l-am ruga să pună de-o minune. Dar nu plouă cu câini. Plouă cu nepăsare și indiferență. Deci, trebuie să ne reparăm și să alegem să nu mai abandonăm, să nu mai aruncăm viață la gunoi. Locul animalelor e lângă noi. Nu la margine de drum. Eu și colegii mei suntem aici să informăm, să educăm, să prevenim, să schimbăm vieți și mentalități.
Hilde Tudora
Șef Birou Protecția Animalelor