Evenimente

Împreună pentru caii din Ilfov

marți, 19 septembrie, 2023

Împreună cu ARCA și FOUR PAWS am început un nou proiect.

Mergem în comunitățile sărace și asigurăm, gratuit, pentru cai: curățarea dinților, potcovire, deparazitare internă, deparazitare externă, dar și alte servicii medicale, dacă situația de la fața locului o impune.

Încă mai sunt comunități în care calul este principala sursă de venit a unei familii.

Mai mult ...

BMW România susține și promovează, gratuit, adopția animalelor

marți, 19 septembrie, 2023

Suntem nu bucuroși, ci tare fericiți! Că avem șansă să cunoaștem oameni de bine. For a lifetime journey – cea mai nouă campanie, pe care o lansăm astăzi, în colaborare cu BMW România.

Mesajul este simplu: în orice moment al vieții tale te-ai afla, că ai familie, iubit/iubită ori că ești singur sau singură, dar și orice model de mașină de la BMW ai alege, e loc și pentru un câine.

Mai mult ...

Am început numărătoarea câinilor de pe străzi din Periș

marți, 19 septembrie, 2023

Câinii sunt numărați cu ajutorul unei aplicații. Și nu numai numărați. În aplicația respectivă se trec toate detaliile posibile cu privire la un câine. Am fost mai multe echipe pe teren în același timp și am cutreierat aceleași străzi de mai multe ori, în zile diferite, pentru a observa și migrația.

Mai mult ...

Maratonul de sterilizări gratuite ajunge în Corbeanca

luni, 28 august, 2023

A venit vremea să ajungem în Corbeanca cu maratonul de sterilizări gratuite. Când? În luna septembrie. Pe 5 și 12 septembrie sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună în Corbeanca. Recepția animalelor se face dimineața, începând cu ora 7:30. Pentru detalii și programări, sunați la numărul 0751.235.009.

Mai mult ...

Maratonul de sterilizări gratuite ajunge în Grădiștea

miercuri, 26 iulie, 2023

Oameni buni din Grădiștea, ajungem la voi cu sterilizările gratuite. Împreună cu Romanian Animal Rescue sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună. Ne așteptăm să vedem implicare multă, până la cer și înapoi. Așadar, maraton de sterilizări gratuite în zilele de 22 și 29 august.

Mai mult ...

Maratonul de sterilizări gratuite ajunge în Ciolpani

miercuri, 26 iulie, 2023

Oameni buni din Ciolpani, venim! Venim la voi în localitate cu sterilizările gratuite. Când? În luna august, în zilele de 8 și 15 august. Sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună. De astăzi, dăm drumul programărilor. Sunați-ne la numărul 0751.235.009.

Mai mult ...

Cu ambulanța veterinară prin Ilfov

luni, 24 iulie, 2023

Mergem în zone defavorizate din Ilfov, iar câinii și pisicile primesc gratuit deparazitare internă, deparazitare externă, vaccinare antirabică, microcipare și înregistrare în RECS.

Teoretic, acest proiect este gândit numai pentru câini, fiindcă în România nu există legislație pentru pisici. Dar noi nu ocolim nici pisicile.

Mai mult ...

Împreună pentru caii din Ilfov – servicii medicale gratuite pentru cai, în zonele defavorizate din Ilfov

luni, 24 iulie, 2023

Am început un nou proiect, împreună cu ARCA și FOUR PAWS. Mergem în comunitățile sărace și asigurăm, gratuit, pentru cai: curățarea dinților, potcovire, deparazitare internă, deparazitare externă, dar și alte servicii medicale, dacă situația de la fața locului o impune.

Mai mult ...

Maratonul de sterilizări gratuite ajunge în Dragomirești Vale

marți, 27 iunie, 2023

A venit vremea să ajungem în Dragomirești Vale cu maratonul de sterilizări gratuite. Când? În luna iulie. Pe 18 și 25 iulie sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună în Dragomirești Vale. Recepția animalelor se face dimineața, începând cu ora 7:30.

Mai mult ...

Maratonul de sterilizări gratuite ajunge în Cornetu

marți, 27 iunie, 2023

În zilele de 4 și 11 iulie, ajungem în Cornetu. Împreună cu Center of Hope, sterilizăm gratuit animale de rasă comună. Câini și pisici. Pentru programări și alte informații, sunați-ne la numărul 0751.235.009. Înainte de orice, haideți să fim buni și responsabili!

Mai mult ...