Evenimente

Campanie de sterilizări gratuite pentru pisici

miercuri, 3 august, 2022

Organizăm împreună cu Animal Society o campanie de sterilizări gratuite pentru pisici. Doar pentru pisici. Trebuie să recunoaștem, nu avem probleme doar cu câinii, avem probleme și cu pisicile. E plin de pisici pe străzi. Soluția? Evident, tot sterilizarea. Așadar, haideți cu programările!

Mai mult ...

Campania „Umple golul din viața ta” continuă și în sezonul 2022-2023

vineri, 15 iulie, 2022

Consiliul Județean Ilfov și Liga Profesionistă de Fotbal continuă cea mai de succes campanie de promovare a adopției animalelor. Jucătorii de fotbal din Liga 1 vor intra, înainte de startul meciurilor oficiale, cu câini în brațe disponibili pentru adopție și în sezonul 2022-2023.

Mai mult ...

131 de pisici și câini de rasă comună sterilizați gratuit

sâmbătă, 18 iunie, 2022

În doar trei zile (23, 24 și 27 iunie), 131 de animale au fost sterilizate gratuit la clinica veterinară Center of Hope din Găneasa, Ilfov.

Toți cei care și-au programat animalele în cadrul campaniei noastre au primit cadou hrană uscată de la Purina România.

Mai mult ...

Ziua Internațională a Animalelor fără Stăpân, sărbătorită în avans

joi, 14 aprilie, 2022

Cu ocazia Zilei Internaționalale a Animalelor fără Stăpân ne relaxăm la o cafea bună, socializăm în prezența mai multor căței disponibili pentru adopție, iar copiii participă la diverse ateliere de creație. De pildă, pot picta căsuțe pentru câini și pisici, căsuțe care vor ajunge apoi în adăposturi.

Mai mult ...

Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici în Măgurele

marți, 8 februarie, 2022

Între 21 și 25 februarie, Consiliul Județean Ilfov, împreună cu asociația Animal Society și Primăria Măgurele, oragnizează o campanie de sterilizări gratuite pentru câinii și pisicile de rasă comună.

De ce să îți sterilizezi animalul de companie? Un animal sterilizat este mai sănătos, iar sterilizarea câinilor de rasă comună și a metișilor acestora este obligatorie prin lege.

Mai mult ...

Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici în comuna Petrăchioaia

marți, 8 februarie, 2022

E gratis să faci bine – campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici în localitatea Petrăchioaia. Când? Pe 1 și 2 februarie – campanie realizată cu ajutorul medicului veterinar Aurelian Ștefan și a echipei sale de la spitalul veterinar Center of Hope.

Mai mult ...

Campanie de sterilizări gratuite în Domnești

joi, 20 ianuarie, 2022

Este prima campanie de sterilizări gratuite finanțată de Primăria Domnești și realizată în colaborare cu o asociație de protecție a animalelor, respectiv cu Asociația Salvati-l pe Grivei. Nu uitați: putem reducem numărul animalelor de pe străzi doar dacă alegem să fim responsabili și să ne sterilizăm animalele din curte.

Mai mult ...

„Umple g⚽lul din viața ta”, la meciul Academica Clinceni – FC Rapid

marți, 9 noiembrie, 2021

Șase pitici, cu vârste cuprinse între trei luni și trei ani, au fost ținuți în brațe de fotbaliști la meciul din Liga 1 Academica Clinceni – FC Rapid.

Mai mult ...

„Umple g⚽lul din viața ta”, la meciul Dinamo – CFR Cluj

marți, 9 noiembrie, 2021

Încă șase căței, din Adăpostul Public Brănești, au fost prezentanți pe Stadionul Dinamo, la meciul Dinamo – CFR Cluj, din data de 7 noiembrie. Campania „Umple g⚽lul din viața ta” a ajuns la a șasea ediție.

Mai mult ...

Campanie de sterilizări gratuite

miercuri, 27 octombrie, 2021

Primăria Chitila organizează o campanie de sterilizări gratuite pentru câinii și pisicile cu stăpân. Campania de sterilizări este în desfășurare. Pentru detalii, sunați la numărul de telefon 0723555551 – Cabinet Dr. Rusu Cristinel, Șoseaua Banatului nr. 38. Sterilizarea câinilor de rasă comună este obligatorie prin lege și este un gest de responsabilitate.

Mai mult ...