Evenimente

𝑶𝒓𝒂 𝒅𝒆 𝒓𝒆𝒍𝒂𝒙𝒂𝒓𝒆, 𝒐𝒓𝒂 𝒄𝒖 𝒂𝒏𝒊𝒎𝒂𝒍𝒆

sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Continuăm cursurile de educație privind protecția animalelor. Ne-am reîntâlnit cu elevii de clasa a VI-a de la școlile din Ciolpani și Domnești. Copiii au aflat luna aceasta ce face mai exact un medic veterinar pe teren. A fost un curs tare, tare interactiv.

Mai mult ...

Maratonul de sterilizări gratuite ajunge în Domnești

vineri, 6 ianuarie, 2023

La început de 2023, ajungem cu maratonul de sterilizări gratuite în localitatea Domnești. Sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună. Dacă nu aveți în curte un câine sau o pisică, puteți veni la campanie cu un animal de pe stradă.

Mai mult ...

Campanie de sterilizări gratuite în Glina, Cernica și Dascălu

vineri, 6 ianuarie, 2023

În luna ianuarie organizăm campanii de sterilizări gratuite pentru animale de rasă comună, împreună cu prietenii de la Animal Society, în localitățile Glina, Cernica și Dascălu. Pentru programări, sunați la numărul de telefon 0751.235.009.

Mai mult ...

115 animale sterilizate în curțile firmelor

vineri, 23 decembrie, 2022

În decurs de trei săptămâni, am sterilizat 115 animale din curțile firmelor. Gratuit. Animale care s-ar fi triplat ca număr până la primăvară. Am sterilizat gratuit la Ferma Animalelor, la Unitatea Militară din Tunari, la Studiourile Buftea și la baza FCSB.

Mai mult ...

2.461 de animale sterilizate gratuit în 60 de zile de campanie

vineri, 23 decembrie, 2022

Sunt cifre care ne dau speranță. Că într-o zi problema animalelor singure din România va fi rezolvată. Că într-o zi toți oamenii vor respecta legea și vor avea animalele din curți sterilizate. Le mulțumim enorm celor care și-au sterilizat câinii și pisicile în campaniile organizate de noi!

Mai mult ...

Maratonul de sterilizări gratuite ajunge în Otopeni

luni, 12 decembrie, 2022

Sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună. Facem apel la responsabilitatea și înțelepciunea voastră! De noi depinde dacă schimbăm lucrurile în bine sau nu. Programările se fac la numărul 0751.235.009. Împreună facem bine!

Mai mult ...

PREMIERĂ: sterilizări zi și noapte pentru o Românie mai bună

luni, 28 noiembrie, 2022

Pe 28 noiembrie, la ora 14:00, începe maratonul manifest. Care se termină a doua zi, tot la ora 14. Concret: sterilizăm gratuit 24 de ore continuu animale de rasă comună. Am numit acest proiect maraton-manifest. E practic un semnal de alarmă: trebuie să ne trezim și să conștientizăm că sterilizarea este unica metodă civilizată prin care putem rezolva problema câinilor de pe străzi.

Mai mult ...

Campania de sterilizări gratuite ajunge în Mogoșoaia

marți, 11 octombrie, 2022

Când? Pe 16, 17 și 23 octombrie.
Programările se fac la numărul de telefon 📞 0751.235.009. Sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună.

Haideți să fim responsabili, să oprim înmulțirea necontrolată a animalelor, să ne pese cu adevărat! Mulțumim doctorului Aurelian Ștefan și echipei medicale RAR at Center of Hope pentru acest proiect atât de benefic!

Mai mult ...

Campanie de sterilizări gratuite în Voluntari

marți, 11 octombrie, 2022

În noiembrie, la început de lună, ajungem în Voluntari. Sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună. În Voluntari, la fel ca-n multe alte localități din Ilfov, sunt în continuare multe animale singure pe străzi. Cum rezolvăm problema? Prin sterilizare.

Așadar, haideți cu programările!

Mai mult ...

Campanie de sterilizări gratuite în Dobroești

sâmbătă, 24 septembrie, 2022

Sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună.

Următoarea oprire: Dobroești.

Când? Pe 18 octombrie. Programările se fac telefonic, la numărul 0751.235.009.

Acest maraton nu ar fi fost posibil fără sprijinul doctorului Aurelian Ștefan și întregii echipe RAR at Center of Hope.

Mai mult ...