Evenimente

„𝐀𝐝𝐮𝐧ă 𝐧𝐨𝐫𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐜𝐮 𝐦â𝐧𝐚 𝐭𝐚! – 𝐄𝐮 𝐬𝐭𝐫â𝐧𝐠 𝐝𝐮𝐩ă 𝐜â𝐢𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐮, 𝐚𝐳𝐢 𝐬𝐭𝐫â𝐧𝐠 ș𝐢 𝐝𝐮𝐩ă 𝐚𝐥 𝐭ă𝐮”

vineri, 5 aprilie, 2024

După ce de multe ori ni s-a întâmplat să călcăm în „norocul” cățeilor care au stăpâni iresponsabili și aleg să nu strângă după ei, ne-am hotărât să luăm problema în mâinile noastre… la propriu! 😁

Așa că am demarat campania „𝐀𝐝𝐮𝐧ă 𝐧𝐨𝐫𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐜𝐮 𝐦â𝐧𝐚 𝐭𝐚!

Mai mult ...

Bine ai venit sa faci bine!

vineri, 27 octombrie, 2023

Bine ai venit sa faci bine! Asa te vom intampina miercuri, 8 noiembrie, de la ora 19:30, la Lightaholic Studios, acolo unde te asteptam cu:

▫️Degustare de vinuri 🍷

▫️O expozitie foto-auto impresionanta, in cadrul careia va fi expusa o selecție de peste 30 de lucrări realizate de către șase fotografi români, avand in prim plan automobile BMW.

Mai mult ...

Împreună pentru caii din Ilfov

vineri, 27 octombrie, 2023

Împreună pentru caii din Ilfov – împreună cu ARCA și FOUR PAWS asigurăm servicii medicale gratuite pentru caii din zonele defavorizate

Sâmbătă, 21 octombrie, am fost în Mogoșoaia. Duminică, 22 octombrie, în Gruiu. În total, în cele două zile, 36 de cai au fost potcoviți gratuit și deparazitați intern și extern.

Mai mult ...

Împreună pentru caii din Ilfov

marți, 19 septembrie, 2023

Împreună cu ARCA și FOUR PAWS am început un nou proiect.

Mergem în comunitățile sărace și asigurăm, gratuit, pentru cai: curățarea dinților, potcovire, deparazitare internă, deparazitare externă, dar și alte servicii medicale, dacă situația de la fața locului o impune.

Încă mai sunt comunități în care calul este principala sursă de venit a unei familii.

Mai mult ...

BMW România susține și promovează, gratuit, adopția animalelor

marți, 19 septembrie, 2023

Suntem nu bucuroși, ci tare fericiți! Că avem șansă să cunoaștem oameni de bine. For a lifetime journey – cea mai nouă campanie, pe care o lansăm astăzi, în colaborare cu BMW România.

Mesajul este simplu: în orice moment al vieții tale te-ai afla, că ai familie, iubit/iubită ori că ești singur sau singură, dar și orice model de mașină de la BMW ai alege, e loc și pentru un câine.

Mai mult ...

Am început numărătoarea câinilor de pe străzi din Periș

marți, 19 septembrie, 2023

Câinii sunt numărați cu ajutorul unei aplicații. Și nu numai numărați. În aplicația respectivă se trec toate detaliile posibile cu privire la un câine. Am fost mai multe echipe pe teren în același timp și am cutreierat aceleași străzi de mai multe ori, în zile diferite, pentru a observa și migrația.

Mai mult ...

Maratonul de sterilizări gratuite ajunge în Corbeanca

luni, 28 august, 2023

A venit vremea să ajungem în Corbeanca cu maratonul de sterilizări gratuite. Când? În luna septembrie. Pe 5 și 12 septembrie sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună în Corbeanca. Recepția animalelor se face dimineața, începând cu ora 7:30. Pentru detalii și programări, sunați la numărul 0751.235.009.

Mai mult ...

Maratonul de sterilizări gratuite ajunge în Grădiștea

miercuri, 26 iulie, 2023

Oameni buni din Grădiștea, ajungem la voi cu sterilizările gratuite. Împreună cu Romanian Animal Rescue sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună. Ne așteptăm să vedem implicare multă, până la cer și înapoi. Așadar, maraton de sterilizări gratuite în zilele de 22 și 29 august.

Mai mult ...

Maratonul de sterilizări gratuite ajunge în Ciolpani

miercuri, 26 iulie, 2023

Oameni buni din Ciolpani, venim! Venim la voi în localitate cu sterilizările gratuite. Când? În luna august, în zilele de 8 și 15 august. Sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună. De astăzi, dăm drumul programărilor. Sunați-ne la numărul 0751.235.009.

Mai mult ...

Cu ambulanța veterinară prin Ilfov

luni, 24 iulie, 2023

Mergem în zone defavorizate din Ilfov, iar câinii și pisicile primesc gratuit deparazitare internă, deparazitare externă, vaccinare antirabică, microcipare și înregistrare în RECS.

Teoretic, acest proiect este gândit numai pentru câini, fiindcă în România nu există legislație pentru pisici. Dar noi nu ocolim nici pisicile.

Mai mult ...