Evenimente

„Umple g⚽lul din viața ta”, la meciul Academica Clinceni – FC Rapid

marți, 9 noiembrie, 2021

Șase pitici, cu vârste cuprinse între trei luni și trei ani, au fost ținuți în brațe de fotbaliști la meciul din Liga 1 Academica Clinceni – FC Rapid.

Mai mult ...

„Umple g⚽lul din viața ta”, la meciul Dinamo – CFR Cluj

marți, 9 noiembrie, 2021

Încă șase căței, din Adăpostul Public Brănești, au fost prezentanți pe Stadionul Dinamo, la meciul Dinamo – CFR Cluj, din data de 7 noiembrie. Campania „Umple g⚽lul din viața ta” a ajuns la a șasea ediție.

Mai mult ...

Campanie de sterilizări gratuite

miercuri, 27 octombrie, 2021

Primăria Chitila organizează o campanie de sterilizări gratuite pentru câinii și pisicile cu stăpân. Campania de sterilizări este în desfășurare. Pentru detalii, sunați la numărul de telefon 0723555551 – Cabinet Dr. Rusu Cristinel, Șoseaua Banatului nr. 38. Sterilizarea câinilor de rasă comună este obligatorie prin lege și este un gest de responsabilitate.

Mai mult ...

”Umple g⚽️lul din viața ta”, la meciul Dinamo-Rapid

miercuri, 27 octombrie, 2021

Olly, Sissi, Zuzu, Muffin, Tom și Milly au fost prezentați, la meciul Dinamo-Rapid, din data de 23 octombrie. Sunt șase căței din adăpostul public Brănești. Sunt atât de mici! Efectiv s-au cuibărit în brațele fotbaliștilor.

Mai mult ...

”Umple g⚽️lul din viața ta”, la meciul Academica Clinceni-FC Botoșani

miercuri, 27 octombrie, 2021

Șase căței au intrat pe stadion, în brațele fotbaliștilor, pe 4 octombrie, în speranța că viețile lor se vor schimba radical. Cățeii au provenit din adăpostul public Brănești. Alături ne-au fost și jurnaliștii gigantului media Reuters.

Mai mult ...

”Umple g⚽️lul din viața ta”, la meciul Rapid-FC Voluntari

miercuri, 27 octombrie, 2021

Alți șase căței din adăpostul public Brănești au fost prezentați la meciul Rapid-FC Voluntari, din data de 24 septembrie. A fost din nou o experiență memorabilă. Cățelușii au primit afecțiune din partea tuturor. Mai mult, cei șase haiduci au fost în atenția jurnaliștilor de la televiziunea germană ARD.

Mai mult ...

”Umple g⚽️lul din viața ta”, la meciul Rapid-Gaz Metan

miercuri, 27 octombrie, 2021

În data de 17 septembrie am prezentat din nou, pe Arena Națională, șase căței disponibili pentru adopție din adăpostul Buftea. Mulțumim mult jucătorilor celor două echipe! S-au implicat cu adevărat în acest proiect, au ținut cățeii în brațe cu grijă și tandrețe.

Mai mult ...

”Umple g⚽️lul din viața ta” – FCSB-Dinamo

miercuri, 27 octombrie, 2021

Șase căței din adăpostul public Brănești au fost prezentați pe Arena Națională, înaintea derby-ului FCSB-Dinamo, din data de 12 septembrie. Cățeii au fost ținuți în brațe de jucătorii de la Dinamo. Toți cei șase și-au găsit deja familii iubitoare și responsabile.

Mai mult ...

Campanie de sterilizări gratuite

joi, 19 august, 2021

Asociația Salvați-l pe Grivei organizează în Domnești, Ilfov, în data de 7 septembrie, campanie de sterilizări gratuite pentru câini. Detalii suplimentare în anunțul alăturat. Sterilizarea câinilor de rasă comună este obligatorie prin lege și este un gest de responsabilitate. Numai prin sterilizare putem reduce numărul câinilor abandonați.

Mai mult ...

Caravana responsabilității – Campanie de informare

joi, 19 august, 2021

Protecția Animalelor CJ Ilfov, în colaborare cu ASPA București și Poliția Română, va demara o campanie de informare în Ilfov și în Capitală începând cu 1 septembrie. Scopul este informarea cetățenilor cu privire la beneficiile sterilizării animalelor și la obligațiile legale ale proprietarilor de câini.

Mai mult ...