Puterea exemplului

Te invităm să faci cunoștință cu animalele care și-au găsit deja
familii iubitoare și responsabile.

Povestea lui Bruni

Bruni a fost abandonat într-o cutie, în fața unui restaurant. În cea de-a doua fotografie Bruni se află în vacanță, pe insula Corfu, alături de familia lui.

Fram a primit o a doua șansă

Fram a stat ani buni legat de o rulotă. A fost pus să se bată cu alți câini. Apoi, a ajuns în adăpostul public Buftea. A stat multe luni în spatele gratiilor. Așteptarea nu a fost în zadar. Fram are acum omul lui, Fram are acum căminul lui.

Luna, o poveste cu final fericit

Luna a fost salvată dintr-un canal. Era udă, speriată, înfometată. Dacă nu era adoptată de Vlad, cel mai probabil Luna nu mai era acum.

Jumbo a început o nouă viață

Jumbo a fost adoptat din adăpostul Mogoșoaia. Dintr-un cățel speriat, Jumbo s-a transformat în cel mai răsfățat cățel.

Foxy, o cățelușă norocoasă

Foxy a fost aruncată într-un parc. Timp de câteva zile nu a lăsat pe nimeni să se apropie de ea. Era extrem de speriată. Foxy e acum un câine iubitor, energic, prietenos cu oamenii și cu animalele.

O nouă viață pentru Pufi

Pufi a ajuns speriată în adăpostul din Buftea după ce a fost găsită rătăcind pe străzi. Acum are o viață nouă în Germania, unde este iubită așa cum merită orice cățel.

Povestea lui Elfie

Elfie doarme în sfârșit liniștit. Știe că e iubit. Așa cum nu a mai fost vreodată. Elfie a fost adoptat din adăpostul public de o familie frumoasă din Germania.

Molly, o adevărată luptătoare

Molly a fost scoasă din adăpostul privat Mogoșoaia, mai mult moartă decât vine. A stat o săptămâna internată. A fost efectiv la un pas de moarte. Dar a rezistat și acum duce o viață frumoasă în Elveția.

Benny, un cățel norocos

Benny a fost adoptat din adăpostul public Buftea. Cel mai probabil Benny a fost abandonat pe străzi. Acum e iubit și îngrijit așa cum trebuie, în Germania.

Cappuccino, unul dintre cățeii prezentați la meciul Rapid-Gaz Metan, are familie

Cappuccino a fost adoptat la doar câteva zile de la meci. Apariția lui pe stadion a impresionat o familie cu suflet mare din Ilfov, care i-a schimbat viața.

Max a primit o nouă viață

După ce a cunoscut viața grea de pe străzi, a ajuns captiv în spatele gratiilor. Privirea lui ne-a frânt inima și i-am promis că îi vom găsi o familie. Acum Max este, în sfârșit, ACASĂ! O familie minunată i-a oferit totul: iubire, respect, grijă.

Alma, o fetiță norocoasă

Alma a intrat la primul meci din cadrul proiectului "Umple golul din viața ta". Fotografia ei a făcut înconjurul lumii, iar la câteva zile după meci Alma a fost adoptată de o familie din Călărași. Alma, fetița noastră iubită, să ai o viață de poveste!

Micuța Luna

Din adăpostul public Brănești, în brațele jucătorilor de la Dinamo și apoi într-o frumoasă familie din Belgia. La doar patru luni, Luna este o fetiță curajoasă, care acum are un om al ei, exact așa cum a visat. Luna, să ai o viață magică alături de oamenii care ți-au oferit o a doua șansă!

Rusty

După două luni petrecute în adăpost, micuța Rusty a ajuns ACASĂ! A furat inima unei familii minunate, care a promis să îi ofere iubire, respect, o copilărie și o viață așa cum merită orice cățel. Rusty a fost alături de noi pe Arena Națională, în cadrul campaniei „Umple g⚽️lul din viața ta”, unde a fost ținută în brațe de jucătorul Claudiu Belu, de la Rapid.

Cappy

Vă mai amintiți povestea lui Cappy? Nu mai e în adăpost. Are o familie acum. De ieri, Cappy a început să învețe ce înseamnă iubirea de om bun. O familie minunată, căreia îi mulțumim enorm, a ales să-i schimbe viața. Și tu poți salva un suflet! Intră acum pe www.ilfovadopta.ro și oferă a doua șansă unui cățel!