Adoptă:

 • Buftea
Dorian
Vârstă 1 an

Cu greu am reușit să îl prindem într-o fotografie. E tânăr și plin de energie. Iar bucuria cand vede oameni e de nedescris. Dorian vrea acasă, să copilărească așa cum nu a avut șansa până acum. E de talie medie și pleacă acasă vaccinat, sterilizat, microcipat și deparazitat.

joi, 17 august, 2023
 • Buftea
Costel
Vârstă 2,5 ani

Suntem siguri că găsim aici un om care are nevoie de un prieten. De cel mai bun prieten! Căci iubirea se adoptă! Priviți-l pe Costel și vă veți convinge. Vă așteaptă cumințel, în spatele gratiilor.

marți, 8 august, 2023
 • Buftea
Mona și Lia
Vârstă 2-3 ani

Așa stau de când au fost aduse în adăpost. Nu se dezlipesc una de alta. Doar așa se simt, cât de cât, în siguranță. Mona și Lia sunt de talie medie spre mare și pleacă acasă sterilizate, vaccinate, microcipate și deparazitate.

marți, 8 august, 2023
 • Buftea
Juniorii din Buftea
Vârstă 2-3 luni

Vreți un cățel pufos și alb? Sau poate unul negru, cu blăniță mai scurtă? Sau unul cafeniu, cu ochi verzi? În adăpostul din Buftea este câte un puiuț pentru fiecare! Ce au în comun toți? O viață întreagă în care să te iubească!

luni, 7 august, 2023
 • Buftea
Isabela
Vârstă 1,5 ani

Nu știm mare lucru despre ea, în afara faptului că a fost găsită pe străzi. Este timidă la început, însă odată ce îi câștigi încrederea, cu greu se dezlipește de tine. Isabela merită un om, un cămin, libertate. Oferă-i o a doua șansă!

luni, 7 august, 2023
 • Buftea
Cara
Vârstă 2 ani

Este îngrozitor să stea zi și noapte în padocul îngust. O scoatem la plimbare de câte ori mergem în adăpost, însă este insuficient. Sunt peste 200 de câini în adăpost. Astfel, îi oferim atenție cu porția. Iar Cara merită mult mai mult. Merită toată iubirea din lume. Așa cum e și ea gata să ofere. Oferă-i Carei un cămin!

luni, 7 august, 2023
 • Buftea
Răducu’
Vârstă 1 an

Răducu' e încă un copil. E plin de energie și cu chef de joacă. Are o inimă imensă și se lipește de oricine - vizitator, voluntar, nu contează. Adoră oameni. Ni se rupe inima că nu are și el un om al lui. Îl ajutăm pe Răducu' să își găsească o casă?

luni, 7 august, 2023
 • Buftea
Molly
Vârstă 2 ani

Nu există câine mai lipicios în adăpostul Buftea. Efectiv ni se topește în brațe. Molly își dorește enorm o familie. E tânără, bună și iubitoare, atât cu oamenii cât și cu alte animale. Molly te așteaptă!

luni, 7 august, 2023
 • Buftea
Fulgii de nea
Vârstă 2-3 ani

Doi bulgărași de zăpadă sunt în căutare de familii. Sunt tare blânzi și jucăuși și prietenoși cu alți căței. Avem încredere că vom găsi printre voi doi oameni care știu că cea mai sinceră iubire se ADOPTĂ!

luni, 31 iulie, 2023

Cum adopt:

Dacă ai ajuns în această secțiune înseamnă că ai ales să faci un gest nobil.

Să salvezi o viață.

Ca să adopți un câine dintr-un adăpost trebuie să prezinți următoarele documente:

 • copie de pe buletin;
 • dovada spațiului (copie de pe actul de proprietate, de pe contractul de chirie);
 • dovada venitului (adeverință de venit, extras de cont, fluturaș de salariu, talon de pensie);

Nu uita! Adopția e gratuită!

De unde adopt: