Adoptă:

 • Buftea
Lara
Vârstă 3 ani

Pe cât e de mare, pe atât e de delicată. Lara este în spatele gratiilor împreună cu fratele său. Hoinăreau pe câmp, nemâncați și deshidratați. Nici în adăpost nu e bine, însă. Le e atât de dor de libertate!

marți, 16 aprilie, 2024
 • Buftea
Linda
Vârstă 2 ani

Da, este un cățel banal la prima vedere. Nici maron, dar nici negru. Blănița nu e nici scurtă, dar nici lungă. Nu e de talie mică, dar nici mare. Însă sufletul e pur, inima e uriașă și în ea încape toată dragostea din lume. Linda vrea acasă! O ajutăm?

marți, 16 aprilie, 2024
 • Buftea
Romeo
Vârstă 4 ani

Nu sare pe gard când te vede, dar nici nu latră. Privește curios din padoc și așteaptă. Probabil că viața nu i-a oferit prea multă iubire. Căutăm un om bun care să îi vindece sufletul lui Romeo.

marți, 16 aprilie, 2024
 • Buftea
Blue
Vârstă 3 ani

Câinii de rasă sunt la modă până ajung să fie o responsabilitate prea mare. Apoi ajung pe străzi. Blue este un câine superb, prietenos și blând. E tânăr și plin de energie. Adoptă-l pe Blue!

marți, 16 aprilie, 2024
 • Buftea
Nero
Vârstă 7 ani

Rar am văzut atâta tristețe în ochii unui câine. Și-a așezat capul în palma noastră și nu s-a mai mișcat. Ne-a privit lung, cât timp am stat cu el. A vrut să ne spună tot ce a îndurat, cât își dorește o familie. Fii tu eroul lui Nero, căci are mare nevoie de unul!

marți, 5 martie, 2024
 • Buftea
Leo
Vârstă 2,5 ani

E ca un leu în cușcă. Padocul e atât de mic, îi e dor de libertate. De aici vine și numele lui. Leo nu mai are răbdare să stea în spatele gratiilor. Are mare nevoie de o curte, de un om, de un cămin. Leo pleacă acasă sterilizat, vaccinat, microcipat și deparazitat.

marți, 5 martie, 2024
 • Buftea
Terry
Vârstă 3 ani

E atent la orice mișcă. Deși fiecare zi e la fel, el tot speră că azi va lăsa în urmă padocul din adăpost și va pleca acasă. Însă azi trece. Și el iar speră. Poate că mâine e ziua aceea. Terry are nevoie de o minune. O minune care depinde de noi, oamenii.

marți, 5 martie, 2024
 • Buftea
Spic
Vârstă 3 ani

Pe cât e de mare, pe atât e de blând. Pur și simplu ți se topește în brațe. Nu e nimic mai frumos decât să salvezi o viață, să oferi o a doua șansă. Adăpostul nu este acasă. Spic o simte pe pielea lui de luni de zile. Fii tu cel care îl salvează!

marți, 5 martie, 2024
 • Buftea
Remus
Vârstă 1 an

Remus este un metis de ciobănesc german superb, care, cel mai probabil, a avut ghinionul să aibă o familie iresponsabilă. E încă un pui curios și plin de energie, care nu înțelege ce caută în spatele gratiilor din adăpost. Adoptă și schimbă o viață!

luni, 12 februarie, 2024

Cum adopt:

Dacă ai ajuns în această secțiune înseamnă că ai ales să faci un gest nobil.

Să salvezi o viață.

Ca să adopți un câine dintr-un adăpost trebuie să prezinți următoarele documente:

 • copie de pe buletin;
 • dovada spațiului (copie de pe actul de proprietate, de pe contractul de chirie);
 • dovada venitului (adeverință de venit, extras de cont, fluturaș de salariu, talon de pensie);

Nu uita! Adopția e gratuită!

De unde adopt: