Adoptă:

 • Buftea
Ursu’
Vârstă 4 ani

Așa băiat blând și cuminte rar am văzut. Așteaptă cuminte să își primească porția de mâncare, iar dacă primește bonus și o mângâiere, e cel mai fericit! Sigur există o curte unde Ursu' s-ar potrivit perfect.

luni, 31 iulie, 2023
 • Buftea
Matilda
Vârstă 4 ani

Așa stă toată ziua. Așteaptă de dimineața până seară. Speră în fiecare zi ca seara să nu o mai prindă în adăpost. Unde o fi omul ei? Trebuie să fie pe aici pe undeva. Vino după Matilda! De când te așteaptă!

luni, 31 iulie, 2023
 • Buftea
Ghiță
Vârstă 2 ani

Ghiță nu e cel mai fotogenic cățel, însă zâmbetul lui este special. Până se obișnuiește cu oamenii, e timid, semn că nu a avut parte de prea multă bunătate. Îi căutăm lui Ghiță o căsuță. Știm că un om cu inimă mare are loc în suflet pentru el.

luni, 31 iulie, 2023
 • Buftea
Cora
Vârstă 3 ani

La prima vedere, nu are nimic special. Însă, Cora are o inimă uriașă, pe care vrea să o ofere pentru totdeauna unui om bun. Cora e de talie medie și pleacă acasă sterilizată, microcipată, vaccinată și deparazitată.

luni, 31 iulie, 2023
 • Brănești
Oliver și Mura
Vârstă 3 luni/2 ani

Știm că nu este o fotografie artistică, însă este o fotografie în care am cuprins toată iubirea din lume. Căci asta fac câinii, iubesc sincer și necondiționat. Oliver a ajuns în adăpost alături de mămica lui. Acum e destul de mare ca să plece acasă. Fiecare dintre ei. Găsim printre voi doi oameni cu suflete mari, gata să primească fericirea în casa lor?

luni, 3 iulie, 2023
 • Brănești
Răducu
Vârstă 1 an

Răducu e plăpând și fricos. Sunt atâția câini mari în adpost, e atâta gălăgie și nu e loc de bucurie. Rareori se ridică din coșuleț. E singurul loc în care se simte în siguranță. La o familie poate doar să viseze. Facem o minune pentru el?

luni, 3 iulie, 2023
 • Brănești
Cora
Vârstă 1,5 ani

Cum este oare să nu ai un loc în care să dormi în siguranță? Cum este oare să nu ai ce să mânânci, să suferi de frig sau de sete? Dacă ar putea vorbi, Cora ne-ar spune. A trecut prin toate. Merită un cămin. E vremea ca ea să plece acasă! O ajutăm?

luni, 3 iulie, 2023
 • Brănești
Trio
Vârstă 2-4 ani

Am vrut să le facem fotografii individuale, însă nu am reușit. Sunt de nedespărțit. Au trăit pe câmp, acolo unde au fost găsiți împreună. Nu ne dorim nimic mai mult decât niște familii responsabile. Nu au nevoie de mult. Un colț de curte, mâncare și apă. Iar la schimb vă vor oferi cea mai sinceră iubire.

luni, 3 iulie, 2023
 • Brănești
Alexandra
Vârstă 4 luni

Micuță și delicată, Alexandra este un cățel minunat pentru apartament. Nu se face mare, la maturitate va avea aproximativ 10 kilograme. Cea mai sinceră iubire se adoptă. Alexandra te așteaptă în adăpost!

luni, 3 iulie, 2023

Cum adopt:

Dacă ai ajuns în această secțiune înseamnă că ai ales să faci un gest nobil.

Să salvezi o viață.

Ca să adopți un câine dintr-un adăpost trebuie să prezinți următoarele documente:

 • copie de pe buletin;
 • dovada spațiului (copie de pe actul de proprietate, de pe contractul de chirie);
 • dovada venitului (adeverință de venit, extras de cont, fluturaș de salariu, talon de pensie);

Nu uita! Adopția e gratuită!

De unde adopt: