Adoptă:

 • Brănești
Caramel
Vârstă 5 ani

Când nu ai cunoscut bunătatea și ai trăit mereu cu teamă, abia mai ai puterea să speri la o familie. Însă noi i-am promis lui Caramel că speranța există și că omul ei nu e departe. Nu vrem să o dezamăgim, însă pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru!

vineri, 19 noiembrie, 2021
 • Brănești
Snickers
Vârstă 2 ani

O mână de cățel sfios, gata să plece acasă! Snickers este cel mai dulce cățel. Mic și cumințel, numai bun pentru canapea, el te va face un om fericit. Nici nu știai până acum câtă nevoie ai de un cățel în viața ta. Când vii după el?

vineri, 19 noiembrie, 2021
 • Brănești
Taz
Vârstă 8 luni

Un copil după gratii. Ochii lui te imploră să nu treci nepăsător. Decizia de a-i oferi o a doua șansă este a TA! Oprește-te puțin și privește-l. Merită o familie și o copilărie fericită, nu o viață pe străzi sau în adăpost. Adoptă-l pe Taz și vei fi de mii de ori mai fericit! Iar lui îi vei schimba viața!

vineri, 19 noiembrie, 2021
 • Brănești
Rusty și puiuții ei
Vârstă 3 ani

Rusty a dat naștere puiuților ei în adăpost. Deși sunt feriți de pericole, ni se rupe inima să îi lăsăm să crească acolo. Și ea, care este cea mai bună mămică, merită o familie a ei. Merită să cunoască grija și iubirea. Îi ajutăm?

vineri, 19 noiembrie, 2021
 • Brănești
Nelly
Vârstă 3 ani

Mică, firavă, dar cu o inimă plină de iubire. Căutăm un om norocos pentru Nelly! Un om care să o scoată la plimbare, care să îi arate câtă bunătate există în lume. O ajutăm?

marți, 9 noiembrie, 2021
 • Brănești
Nora și norișorii ei
Vârstă 4 ani/ 1 lună

De ce să ne sterilizăm animalele? Pentru că dacă toți am fi responsabili, acești șapte micuți nu s-ar fi născut în adăpost. Nu ar fi crescut în spatele gratiilor. Mama lor nu ar fi stat nemâncată zile în șir, străduindu-se să reziste pentru niște puiuți fără prea multe șanse. E trist. Imaginea asta ne rupe inima. Însă hai să o mai privim o dată și să învățăm să fim responsabili!

joi, 4 noiembrie, 2021
 • Brănești
Maggy
Vârstă 4 ani

Poate că Maggy nu are nimic special. Poate părea un cățel ca oricare altul, cu aceeași poveste: de pe străzi a ajuns în adăpost. Însă sufletul ei este pefect. Pur și plin de iubire. Ce ți-ai putea dori mai mult? Vino să o iei acasă! Maggy te așteaptă.

joi, 4 noiembrie, 2021
 • Brănești
Cleo
Vârstă 2 luni

Micuță și firavă, Cleo încremenește atunci când este luată în brațe. Însă nu de frică, ci de teamă ca omul care îi oferă iubire să nu o lase și să plece. Pitica asta are mare nevoie de o familie. Privește-o în ochi. Nu-i așa că te-a topit?

joi, 4 noiembrie, 2021
 • Brănești
Michelle
Vârstă 4 luni

Un suflet inocent în spatele gratiilor. Cu ce a greșit? Cu nimic. Însă Michelle nu știe asta. Ea știe doar că nu are loc să alerge și că îi lipsește iubirea. Căutăm un om norocos, căruia să îi lumineze viața!

joi, 4 noiembrie, 2021

Cum adopt:

Dacă ai ajuns în această secțiune înseamnă că ai ales să faci un gest nobil.

Să salvezi o viață.

Ca să adopți un câine dintr-un adăpost trebuie să mergi la primăria de care aparține adăpostul și să prezinți următoarele documente:

 • copie de pe buletin;
 • dovada spațiului (copie de pe actul de proprietate, de pe contractul de chirie);
 • dovada venitului (adeverință de venit, extras de cont, fluturaș de salariu, talon de pensie);

Nu uita! Adopția e gratuită!

De unde adopt: