Adoptă:

 • Brănești
Răducu
Vârstă 1 an

Răducu e plăpând și fricos. Sunt atâția câini mari în adpost, e atâta gălăgie și nu e loc de bucurie. Rareori se ridică din coșuleț. E singurul loc în care se simte în siguranță. La o familie poate doar să viseze. Facem o minune pentru el?

luni, 3 iulie, 2023
 • Brănești
Cora
Vârstă 1,5 ani

Cum este oare să nu ai un loc în care să dormi în siguranță? Cum este oare să nu ai ce să mânânci, să suferi de frig sau de sete? Dacă ar putea vorbi, Cora ne-ar spune. A trecut prin toate. Merită un cămin. E vremea ca ea să plece acasă! O ajutăm?

luni, 3 iulie, 2023
 • Brănești
Trio
Vârstă 2-4 ani

Am vrut să le facem fotografii individuale, însă nu am reușit. Sunt de nedespărțit. Au trăit pe câmp, acolo unde au fost găsiți împreună. Nu ne dorim nimic mai mult decât niște familii responsabile. Nu au nevoie de mult. Un colț de curte, mâncare și apă. Iar la schimb vă vor oferi cea mai sinceră iubire.

luni, 3 iulie, 2023
 • Brănești
Alexandra
Vârstă 4 luni

Micuță și delicată, Alexandra este un cățel minunat pentru apartament. Nu se face mare, la maturitate va avea aproximativ 10 kilograme. Cea mai sinceră iubire se adoptă. Alexandra te așteaptă în adăpost!

luni, 3 iulie, 2023
 • Buftea
Mimi
Vârstă 3 ani

Tristețe. E cuvântul care descrie această fotografie. Mimi e tristă, e singură și speriată. E mică și fragilă. Stă pe beton și vede iarba doar printre gratii. Nu se poate plimba prin ea, nu poate alerga. Adopt-o pe Mimi! E cel mai nobil gest.

vineri, 30 iunie, 2023
 • Buftea
Rufus
Vârstă 3 ani

Se agață cu lăbuțele de gard ca să ajungă mai aproape de noi. Când suntem în adăpost, nu îi trebuie nici apă, nici mâncare. Iubire. E tot ce își dorește. Fii tu omul care îl va salva pe Rufus!

vineri, 30 iunie, 2023
 • Buftea
Edi
Vârstă 5 ani

Nu știm nimic despre Edi. Nici dacă a avut vreodată familie, nici cum a ajuns pe străzi. Știm doar că Edi este un câine tare bun și cuminte, gată să plece acasă. Nimic nu se compară cu viața alături de un câine. Fii eroul lui Edi și schimbă-ți și ție viața în bine!

vineri, 30 iunie, 2023
 • Buftea
Vlăduț
Vârstă 2 ani

E mic și atent la orice mișcare, să nu cumva să îi scape ceva. Vlăduț e un câine de talie mică și pleacă acasă vaccinat, sterilizat, deparazitat și microcipat. Cu alte cuvinte, e gata de plecare și este dispus să locuiască și la apartament și la curte. Oriunde, numai să aibă un om al lui, pe care să îl iubească toată viața!

vineri, 30 iunie, 2023
 • Buftea
Dora
Vârstă 3 ani

Așa arată resemnarea. Stă pe cușcă și rareori ridică ochii din pământ. În atâția ani și-a pierdut speranța că va avea vreodată o familie. Sunt atâția pui în adăpost. De ce ar alege-o cineva pe ea? Dora e un câine bun, care are doar iubire de oferit. Trebuie doar să o privești în ochi, să vezi dincolo de tristețea care a pus stăpânire pe ea. Fii tu eroul ei!

vineri, 30 iunie, 2023

Cum adopt:

Dacă ai ajuns în această secțiune înseamnă că ai ales să faci un gest nobil.

Să salvezi o viață.

Ca să adopți un câine dintr-un adăpost trebuie să prezinți următoarele documente:

 • copie de pe buletin;
 • dovada spațiului (copie de pe actul de proprietate, de pe contractul de chirie);
 • dovada venitului (adeverință de venit, extras de cont, fluturaș de salariu, talon de pensie);

Nu uita! Adopția e gratuită!

De unde adopt: