Adoptă:

 • Buftea
Spotty
Vârstă 6 luni

Minune de cățel pentru adopție! Spotty va fi de talie medie la maturitate. Potrivit și pentru apartament, dar și pentru curte. Trebuie doar să vii după el și vei avea cel mai bun prieten, cel mai bun tovarăș de joacă, cel mai bun camarad de călătorii. Hai! Spotty te așteaptă!

vineri, 30 iunie, 2023
 • Buftea
Petruța
Vârstă 2 ani

Ochii Petruței spun mai mult decât ar putea-o face cuvintele noastre. Nu știm cum a fost viața ei până acum, însă e clar că nu a cunoscut bucuria sau iubirea. Petruța te imploră să vii, să o scoți din adăpost și să îi oferi viața pe care nu a avut-o niciodată.

vineri, 30 iunie, 2023
 • Buftea
Mia
Vârstă 4 ani

Privirea ei ne-a rămas în suflet. Nici nu știm dacă mai speră că într-o zi va fi adoptată sau s-a resemnat. Mia vrea acasă! Este de talie medie și pleacă la viitoarea ei familie sterilizată, microcipată, vaccinată și deparazitată. Adoptă! E cel mai nobil gest!

vineri, 30 iunie, 2023
 • Brănești
Poppy
Vârstă 1 an

În doar un an, Poppy a trecut prin atâtea. A suferit de foame, sete și frig pe străzi, iar acum a ajuns în adăpost. E în siguranță, însă îi lipsește libertatea. Ce viață e asta, în spatele gratiilor? Adopt-o pe Poppy! Vă așteaptă o viață plină de aventuri împreună!

vineri, 9 iunie, 2023
 • Brănești
Terra
Vârstă 6 ani

Nu știm dacă a avut vreodată familie. Nici măcar nu știm cum e mai rău...să fi avut și familia ei să o fi abandonat sau să nu fi cunoscut în șase ani iubirea unui om. Șansa ei e acum. Adopt-o pe Terra! După ani de zile pe străzi are atâtea de recuperat: mângâieri, plimbări, vacanțe împreună cu omul ei!

vineri, 9 iunie, 2023
 • Brănești
Mona și Nina
Vârstă 2,5 ani

În spatele gratiilor reci care le țin captive, Mona și Nina se au doar una pe alta. Parcă zilele trec mai ușor când sunt amândouă. Însă cât de frumos ar fi să își găsească și familii. Sau chiar una singură, cine știe? Mona și Nina sunt nerăbdătoare. Nu le lăsa să mai aștepte!

vineri, 9 iunie, 2023
 • Buftea
Riff
Vârstă 3 ani

Un băiat așa frumos nu are ce să caute într-un adăpost, într-un padoc îngust, în spatele gratiilor. Riff își dorește să alerge, să facă plimbări lungi, să își însoțească omul peste tot! Cel mai bun prieten se adoptă! Riff te așteaptă! Om bun, unde ești?

joi, 8 iunie, 2023
 • Buftea
Luna
Vârstă 5 ani

E atentă, să nu cumva să vină cineva în adăpost și ea să nu vadă. Dacă e omul ei? Dacă e șansa ei să plece, în sfârșit, ACASĂ? Luna a fost găsită rătăcind pe câmp. Nu știm dacă a avut vreodată o familie, însă inima ei e plină de iubire. Adopt-o pe Luna și vei fi mai fericit decât ai crezut vreodată!

vineri, 28 aprilie, 2023
 • Brănești
Blanca
Vârstă 2 ani

Blănița ei albă e pe zi ce trece mai murdară. Adăpostul este din ce în ce mai aglomerat. Blanca petrece din ce în ce mai mult timp lipită de gard, cu privirea lipită de poartă, poate, poate astăzi este ziua în care va pleca acasă. O ajutăm să își îndeplinească visul?

joi, 13 aprilie, 2023

Cum adopt:

Dacă ai ajuns în această secțiune înseamnă că ai ales să faci un gest nobil.

Să salvezi o viață.

Ca să adopți un câine dintr-un adăpost trebuie să prezinți următoarele documente:

 • copie de pe buletin;
 • dovada spațiului (copie de pe actul de proprietate, de pe contractul de chirie);
 • dovada venitului (adeverință de venit, extras de cont, fluturaș de salariu, talon de pensie);

Nu uita! Adopția e gratuită!

De unde adopt: